Tietosuojakäytäntö

Viimeksi päivitetty: 27.04.2022

YLEISTÄ

Rekisterinpitäjänä meillä on rahapelisäännösten mukainen lakisääteinen velvollisuus käsitellä pelaajien henkilötietoja, jotta he voivat osallistua peleihin ja tarjota heille oheispalveluja. Tässä tietosuojakäytännössä selitetään, mitä henkilötietoja keräämme pelaajilta, miksi keräämme niitä ja miten käytämme niitä.

Verkkosivusto www.cobracasino.com ("Kasino", "Verkkosivusto", "Yritys", "Me", "Me", "Meidän") omistaa ja sitä ylläpitää Dama N.V., Curaçaon lakien mukaisesti rekisteröity ja perustettu yritys, jonka rekisterinumero on 152125 ja rekisteröity osoite Scharlooweg 39, Willemstad, Curaçao. Dama N.V.:llä on Antillephone N.V.:n myöntämä toimilupa, ja sen toimintaa valvoo Antillephone N.V. (toimilupa nro 8048/JAZ2020-013).

Jos sinulla on muita kysymyksiä tästä tietosuojakäytännöstä tai tietojesi suojaamisesta, ota rohkeasti yhteyttä tietosuojavastaavaamme osoitteessa dpo@damacasino.com.

Rekisteröimällä pelitilin verkkosivustolle vahvistat suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön. Jos et hyväksy tämän tietosuojakäytännön ehtoja etkä halua antaa meille tarvitsemiamme henkilötietoja, älä käytä tätä verkkosivustoa.

Huomaa, että tämä tietosuojakäytäntö on sinun ja yhtiön välinen sopimus. Voimme tehdä ajoittain muutoksia tähän käytäntöön. Vaikka teemme parhaamme ilmoittaaksemme sinulle tällaisista muutoksista, suosittelemme, että tutustut tähän tietosuojakäytäntöön säännöllisesti. Verkkosivuston ja/tai sen palveluiden jatkuva käyttäminen merkitsee suostumustasi tietosuojakäytäntöön.

KERÄÄMÄMME TIEDOT

Henkilötietoja, joita voimme pyytää käyttämään ja käsittelemään, ovat muun muassa:

  • a) Kaikki tiedot, jotka annat meille täyttäessäsi tilien rekisteröintisivuillamme olevia lomakkeita, sekä kaikki muut tiedot, jotka toimitat verkkosivuston tai sähköpostin välityksellä (esim. etu- ja sukunimi, syntymäaika, sähköpostiosoite, puhelinnumero).;
  • b) Verkkosivuston, sähköpostin, verkkokeskustelun tai muiden viestintävälineiden kautta käyty kirjeenvaihto;
  • c) Kaikki pelitilin tapahtumahistoria, riippumatta siitä, tapahtuuko se verkkosivuston (verkkosivustojen) tai muiden viestintävälineiden kautta;
  • d) Verkkosivuston kirjautumiset ja niiden tiedot, mukaan lukien liikennetiedot, GeoIP-sijaintitiedot, selaimen/laitteen tiedot, verkkopäiväkirjat, toimintalokit ja muut järjestelmäämme tallennetut liikennetiedot;
  • e) Asiakirjat ja todisteet, joita pyydämme kohtuullisesti tilisi tarkistamiseksi, talletusten tai nostojen käsittelemiseksi ja petostentorjuntatarkastusten suorittamiseksi (omasta aloitteestamme tai sovellettavan lainsäädännön edellyttämällä tavalla). Tällaisia todisteita voivat olla esimerkiksi passin skannaus, maksutositteet, tiliotteet jne.
  • f) kyselytutkimuksiin osallistuminen tai muut asiakasarvioinnit, joita saatamme aika ajoin suorittaa.

MITEN KÄYTÄMME TIETOJASI

Käsittelemme sinulta keräämiämme henkilötietoja palveluidemme tarjoamiseksi. Käytämme tietojasi erityisesti seuraaviin tarkoituksiin:

  • a) Vedonlyöntien ja tapahtumien käsittely. Tähän sisältyy luottokortti- ja verkkomaksujärjestelmien käyttö;
  • b) tarjoamalla sinulle pelejä ja muita oheispalveluja, joita haet verkkosivustoltamme;
  • c) Asiakastuen tarjoaminen, kuten apu tilin perustamisessa ja hallinnoinnissa;
  • d) Tarvittavien tarkastusten määrittäminen ja suorittaminen;
  • e) Rekisteröityjen pelaajien informoiminen kampanjatarjouksistamme tai valittujen liikekumppaneidemme, yhteistyökumppaneidemme ja tytäryhtiöidemme tarjoamien kampanjatietojen toimittaminen (vain jos pelaajat ovat nimenomaisesti suostuneet vastaanottamaan tällaista markkinointimateriaalia);
  • f) lakisääteisten velvollisuuksien noudattaminen, mukaan lukien rahanpesun ja terrorismin rahoituksen torjuntaa koskevien lakien noudattaminen;
  • g) Tapahtumien seuranta ja tutkiminen petosten, ehtojen väärinkäytön, rahanpesun ja muun laittoman tai sääntöjenvastaisen pelitoiminnan estämiseksi;
  • h) Asiakassuuntausten analysointi markkinatutkimusten avulla (tutkimuksiin osallistuminen ei ole pakollista, ja voit aina päättää olla osallistumatta);
  • i) Tutkimuksen ja tilastollisen analyysin tekeminen kootuista tiedoista.

MARKKINOINTIVIESTINTÄ

Ellet ole päättänyt olla vastaanottamatta mainosmateriaalia, voimme käyttää henkilökohtaisia tietojasi, kuten sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi, lähettääksemme sinulle markkinointiviestintää tuotteista, palveluista ja kampanjoista. Tähän voi sisältyä tietoa liikekumppaneidemme, kuten kasinopelien tarjoajien, tuotteista ja palveluista.

Kun päätät lopettaa tällaisen markkinointi- ja mainosmateriaalin vastaanottamisen, voit kieltää sen pelaajatilisi asetuksissa tai ottamalla yhteyttä asiakastukeen osoitteessa contact@cobracasino.com.

Huomaa lisäksi, että hyväksymällä kilpailupalkinnon tai voitot meiltä annat suostumuksesi nimesi ja/tai lempinimesi käyttämiseen mainos- ja myynninedistämistarkoituksiin ilman lisäkorvausta, paitsi jos se on laissa kielletty.

HENKILÖTIETOJEN HANKKIMINEN

Emme kerää henkilötietojasi tietämättäsi. Voimme kuitenkin kerätä automaattisesti tiettyjä tietoja sinusta, jos olet antanut tällaisia tietoja käyttäessäsi palveluitamme ja ollessasi kanssamme vuorovaikutuksessa.

Saatamme myös laillisesti saada tiettyjä henkilötietoja verkkomyyjiltä ja palveluntarjoajilta, kuten petostentorjuntayrityksiltä. Lisäksi meillä on oikeus käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajien palveluja teknisen tuen antamiseen, jotta voimme käsitellä verkkotapahtumasi ja hankkia pelisisältöä.

Ymmärräthän, että meille voidaan myöntää pääsy kaikkiin antamiisi tietoihin, joita annat tällaisille myyjille, palveluntarjoajille ja kolmannen osapuolen verkkokauppapalveluille. Voit olla varma, että käytämme ja suojaamme kaikki näin saamamme henkilötiedot tämän käytännön mukaisesti. Kaikkia antamiasi tietoja luovutetaan vain Yhtiön ulkopuolisille kolmansille osapuolille tämän tietosuojakäytännön mukaisesti, ja ryhdymme tarvittaviin toimenpiteisiin varmistaaksemme, että sopimuksemme kolmansien osapuolten palveluntarjoajien kanssa suojaavat aina yksityisiä tietojasi.

TIETOJEN VASTAANOTTAJAT

Voimme välittää meille antamiasi tietoja muille yritysryhmään kuuluville yksiköillemme ja liikekumppaneillemme. Näihin yrityksiin kuuluvat emoyhtiömme, niiden emoyhtiöt ja kaikki näiden yritysten tytäryhtiöt sekä muut yritykset, joiden kanssa harjoitamme liiketoimintaa ja joilla on tarvittavat sopimukset. Tietojesi käsittelystä voi huolehtia yhtiö tai jokin muu yritysryhmäämme kuuluva yksikkö, joka voi käyttää kolmatta osapuolta tällaisten tietojenkäsittelytarpeiden täyttämiseen.

Yhtiön työntekijöillä, erityisesti tietosuojavastaavalla, rahanpesuvastaavalla, maksu- ja petostentorjunta-analyytikoilla, asiakastukihenkilöillä, asiakaspalvelutiimin jäsenillä, VIP-pelaajapäälliköillä sekä muilla valituilla työntekijöillä on myös pääsy henkilötietoihisi tehtäviensä suorittamiseksi ja avun tarjoamiseksi sinulle.

Työntekijämme, joilla on pääsy pelaajan henkilötietoihin tai jotka osallistuvat pelaajan henkilötietojen käsittelyyn, ovat allekirjoittaneet salassapitosopimukset, joissa he sitoutuvat kunnioittamaan pelaajan tietojen luottamuksellisuutta sovellettavien peli-, tietosuoja- ja yksityisyyslakien mukaisesti.

Jotta voimme tarjota sinulle tehokasta palvelua, me ja/tai palveluntarjoajamme saatamme joutua siirtämään henkilötietojasi maasta toiseen Euroopan unionin (EU) ja Euroopan vapaakauppaliiton (EFTA) alueilla sekä joillekin Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella sijaitseville henkilötietojen käsittelijöille. Näin ollen selaamalla verkkosivustoa ja olemalla sähköisesti yhteydessä meihin hyväksyt ja hyväksyt, että me (tai toimittajamme tai alihankkijamme) käsittelemme tietojasi näissä maissa. Teemme aina parhaamme varmistaaksemme, että tietojasi ja tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

TIETOJEN LUOVUTTAMINEN KOLMANSILLE OSAPUOLILLE

Emme myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

Voimme luovuttaa henkilötietojasi, jos laki, asetus tai muu oikeudellinen haaste tai valtuutus sitä vaatii. Voimme myös luovuttaa henkilötietojasi sääntely- tai lainvalvontaviranomaiselle, jos uskomme sen olevan tarpeen yhtiön, sen asiakkaiden tai kolmannen osapuolen oikeutettujen etujen suojaamiseksi.

Henkilötietoja luovutetaan kolmansille osapuolille vain seuraavissa tapauksissa:

  • a) Kun laki vaatii meitä tekemään niin;
  • b) Jos verkkosivusto joutuu jakamaan tietoja maksuprosessoriensa kanssa maksutapahtumien helpottamiseksi niiden tietosuojakäytäntöjen mukaisesti. (Erityisesti useimmat pankkikorttitapahtumat käsittelee Paysafe, jonka tietosuojakäytäntö sovelletaan tällaisiin liiketoimiin);
  • c) Noudatamme lakisääteisiä ja lainsäädännöllisiä velvollisuuksiamme ja velvollisuuksiamme asiaankuuluvia lisenssi- ja sääntelyviranomaisia kohtaan sekä kaikkia velvollisuuksia ja velvollisuuksia, jotka johtuvat muusta sovellettavasta lainsäädännöstä ja muista sovellettavista sääntelyviranomaisista muilla lainkäyttöalueilla;
  • d) Kun Yhtiö uskoo, että tietojen luovuttaminen on tarpeen Yhtiön tai pelaajan tai muiden turvallisuuden suojelemiseksi, petosten tutkimiseksi tai viranomaisten pyyntöön vastaamiseksi;
  • e) Jos markkinointipalvelujen tarjoajamme tarvitsevat tietoja tehtäviensä suorittamiseksi;
  • f) Mille tahansa muulle kolmannelle osapuolelle pelaajan etukäteen antamalla suostumuksella.

Käytämme kolmannen osapuolen tietojenkäsittelijöitä käsittelemään rajoitettuja henkilötietoja puolestamme. Tällaiset palveluntarjoajat tukevat verkkosivustoa erityisesti verkkosivustojen isännöintiin ja toimintaan, markkinointiin, analytiikkaan, verkkosivustojen parantamiseen ja uutiskirjeiden lähettämiseen liittyvissä asioissa. Varmistamme, että henkilötietojen siirto vastaanottajalle on sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaista ja että henkilötietojen käsittelijälle asetetaan samat velvoitteet kuin meille on asetettu vastaavassa palvelusopimuksessa.

Verkkosivustoillamme voi olla myös sosiaalisen median ominaisuuksia (esim. "jaa" tai "tykkää" -painikkeet). Tällaisia ominaisuuksia tarjoavat kolmannen osapuolen sosiaalisen median alustat, kuten Facebook. Jos tietoja kerätään tällä tavoin, niiden käsittelyyn sovelletaan kyseisten sosiaalisen median alustojen tietosuojakäytäntöjä.

Edellä mainittujen lisäksi saatamme luovuttaa henkilötietoja, jos hankimme uusia yrityksiä. Jos yhtiön rakenteessa tapahtuu muutoksia, kuten sulautuminen, toisen yrityksen osto tai osittainen osto, on todennäköistä, että asiakkaidemme henkilötiedot sisältyvät myyntiin tai siirtoon. Osana käytäntöämme ilmoitamme pelaajillemme sähköpostitse ennen kuin vaikutamme tällaiseen henkilötietojen siirtoon.

Huomaa, että sisällössämme voi olla linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoihin, jotta saataisiin asiaankuuluvia viitteitä. Emme ole vastuussa tällaisesta ulkopuolisesta sisällöstä, joka saattaa sisältää erillisiä tietosuojakäytäntöjä ja tietojenkäsittelyä koskevia ilmoituksia.

TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

Kuten käyttöehdoissamme todetaan, sekä sinä että kasino voivat milloin tahansa päättää, että pelitilisi suljetaan. Tilisi sulkemisen jälkeen säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin laki vaatii. Näitä tietoja käytetään vain, jos toimivaltaiset viranomaiset tarvitsevat niitä rahoitus- ja verotustietoja, petoksia, rahanpesua tai muuta laitonta toimintaa koskevissa tutkimuksissa.

Voimme myös säilyttää tietojesi anonymisoituja johdannaisia parantaaksemme sisältöämme ja markkinointiviestintäämme, jos siihen ei liity automaattista päätöksentekoa.

Sinun tulee huomioida, että Euroopan unionin lisensoitujen pelioikeuksien rahanpesun vastaisten säännösten vuoksi meidän on säilytettävä pelaajien henkilötiedot, jotka on toimitettu rekisteröitymisen yhteydessä, sekä kaikki pelaajatilin toimintakauden aikana siirretyt tiedot vähintään viiden vuoden ajan viimeisestä pelitapahtumasta tai tilin sulkemisesta. Tämän vuoksi poistopyyntöjä ennen tämän ajanjakson päättymistä ei voida ottaa huomioon.

TIETOJESI TURVALLISUUS

Tunnustamme täten, että kerätessämme ja käsitellessämme henkilökohtaisia tietojasi pelitilisi hallinnointia varten meitä sitovat henkilötietojen suojaa koskevat tiukat oikeudelliset säännökset.

Näin ollen pyrimme suojelemaan henkilötietojasi ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi parhaiden liiketoimintakäytäntöjen ja sovellettavien säännösten mukaisesti. Olemme sitoutuneet tarjoamaan pelaajille turvallisia palveluita, ja ryhdymme kaikkiin kohtuullisiin varotoimiin varmistaaksemme, että kaikki meille antamasi tiedot pysyvät turvassa.

Oikeus peruuttaa suostumus. Jos henkilötietojen käsittely perustuu suostumukseesi, sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa.

Pelaajatilejä voi käyttää vain pelaajan yksilöllisellä tunnuksella ja salasanalla. Voit myös asettaa kaksitekijätodennuksen (2FA) lisäsuojaksi tilisi luvattomalta käytöltä. Olet vastuussa siitä, että pidät kirjautumistietosi luottamuksellisina ja varmistat, ettei kukaan muu pääse niihin käsiksi.

YHTEYDENOTTO MEIHIN

Voit aina halutessasi ottaa meihin yhteyttä tätä käytäntöä koskevissa asioissa:

  • a) Vahvistaa sinusta keräämiemme henkilötietojen oikeellisuus;
  • b) Kysy, miten käytämme henkilötietojasi;
  • c) Kieltää tietojesi käytön tulevaisuudessa suoramarkkinointitarkoituksiin;
  • d) Päivittää tai korjata meille antamiasi tietoja (tällöin sinun on toimitettava kaikki todisteet, joita voimme kohtuudella vaatia tällaisten muutosten tekemistä varten). Huomaa, että on laitonta antaa meille vääriä tietoja sinusta, ja on sinun vastuullasi varmistaa, että meillä on aina oikeat tietosi.

Olemme nimittäneet tietosuojavastaavan ("TVH"), joka vastaa tämän tietosuojakäytännön noudattamiseen liittyvien kysymysten valvonnasta. Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota yhteyttä tietosuojavastaavaan osoitteessa dpo@damacasino.com.

Lisäksi sinulla on yleisen tietosuoja-asetuksen 77 artiklan mukaisesti oikeus tehdä tietojenkäsittelyyn liittyvä valitus valvontaviranomaiselle erityisesti siinä jäsenvaltiossa, jossa sinulla on vakinainen asuinpaikka, työpaikka tai väitetyn rikkomuksen tapahtumapaikka.

COOKIE-KÄYTÄNTÖ

Kun vierailet verkkosivustolla, järjestelmämme kerää automaattisesti tietoja vierailustasi, kuten selaimesi, IP-osoitteesi ja viittaavan verkkosivuston. Tämä keruu voidaan tehdä yhdessä alustan tarjoajien ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Saatamme saada niiltä yleisiä demografisia tai käyttötietoja verkkosivuston kävijöistä. Emme käytä automaattisesti kerättyjä tietoja henkilöllisyytesi tunnistamiseen ilman lisäsuostumusta.

TKäytämme evästeitä ja vastaavia seurantatyökaluja kyseisten tietojen keräämiseksi. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka tallennetaan tietokoneellesi tai laitteellesi, kun vierailet verkkosivuillamme. Osa evästeistä on välttämättömiä verkkosivuston toiminnan kannalta, osa parantaa verkkosivustokokemusta ja auttaa meitä tarjoamaan parempaa palvelua. Alla on lueteltu käyttämämme evästetyypit ja niiden käyttötarkoitukset.

Tarvittavat evästeet: mahdollistavat verkkosivustojen navigoinnin ja perustoiminnot, esimerkiksi pääsyn verkkosivuston jäsenalueille.

Toiminnalliset evästeet: voimme analysoida verkkosivuston käyttöäsi ja valintojasi verkkosivustolla (esim. istuntoavain, kieli tai alue), jotta voimme tallentaa nämä asetukset ja tarjota sinulle yksilöllisemmän käyttökokemuksen.

Mainosevästeet: avulla voimme arvioida, kuinka tehokasta sisältömarkkinointimme on. Nämä evästeet ovat yhteistyökumppaneidemme tarjoamia, jotta voimme seurata verkkosivuvierailuja ja uusien pelaajien rekisteröintejä mainonnasta. Emme jaa henkilökohtaisia tietojasi (kuten nimeäsi tai sähköpostiosoitettasi) yhteistyökumppaneillemme lukuun ottamatta mainosevästeiden suoraan keräämiä sivustokäyntitietoja. Käyntitietosi voidaan kuitenkin yhdistää muihin henkilötietoihin, jotka palveluntarjoajat ovat keränneet muista lähteistä. Jälkimmäiseen ulkoiseen tietojenkäsittelyyn sovelletaan näiden ulkopuolisten palveluntarjoajien tietosuojailmoituksia ja -käytäntöjä.

Edellä mainittujen lisäksi käytämme useita kolmannen osapuolen palveluntarjoajia, jotka myös asettavat evästeitä tälle verkkosivustolle tarjotakseen meille tarjoamiaan palveluja. Tällaisiin palveluihin kuuluu muun muassa, mutta ei ainoastaan, että ne auttavat meitä parantamaan käyttökokemustasi seuraamalla toimintaasi verkkosivustolla, mittaamalla verkkosivuston tehokkuutta ja markkinointikampanjoidemme tehokkuutta.

Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti. Halutessasi voit estää joidenkin tai kaikkien evästeiden käytön tai poistaa jo asetetut evästeet muuttamalla selaimesi asetuksia. Suosittelemme kuitenkin, ettet estä tai poista evästeitä, sillä se voi rajoittaa verkkosivustomme käyttöä.

SINUN OIKEUTESI

Tietosuojalainsäädäntö antaa sinulle rekisteröitynä tietyt oikeudet tietyissä olosuhteissa. Lain mukaan sinulla on oikeus saada seuraavat tiedot:

  • Pyydä pääsy henkilötietoihisi - Tämä tarkoittaa, että sinulla on oikeus pyytää maksutta kopio sinusta hallussamme olevista henkilötiedoista;
  • Pyydä henkilötietojesi korjaamista - Tämä tarkoittaa, että jos hallussamme olevat henkilötietosi ovat puutteellisia tai virheellisiä, sinulla on oikeus saada ne korjattua. Muista kuitenkin, että saatamme joutua pyytämään sinulta todisteita ja asiakirjoja (kuten henkilöllisyystodistuksen tai osoitetodistuksen) pyyntösi tueksi. Se voidaan hylätä lakisääteisten velvoitteidemme vuoksi;
  • Pyydä henkilötietojesi poistamista - Tämä tarkoittaa, että voit pyytää henkilötietojesi poistamista, jos meillä ei ole enää oikeudellista perustetta jatkaa niiden käsittelyä tai säilyttämistä. Huomaa, että tämä oikeus ei ole ehdoton - eli emme voi täyttää pyyntöäsi, jos meillä on lakisääteinen velvollisuus säilyttää tiedot tai jos meillä on syytä olettaa, että tietojen säilyttäminen on tarpeen, jotta voimme puolustautua oikeusriidassa;
  • Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, jos vetoamme oikeutettuihin etuihimme (tai kolmannen osapuolen etuihin) käsitellessämme tietojasi ja koet, että tietojesi käsittely tällä tavoin vaikuttaa perusoikeuksiisi ja -vapauksiisi. Joissakin tapauksissa voimme kuitenkin osoittaa, että meillä on pakottava oikeutettu peruste käsitellä tietojasi, joka voi syrjäyttää oikeutesi ja vapautesi. Voit esittää vastalauseesi henkilötietojesi käsittelylle edellä mainittujen oikeutettujen yritysetujen perusteella ottamalla yhteyttä tietosuojavastaavaamme;
  • Pyydä henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista - Voit pyytää meitä keskeyttämään henkilötietojesi käsittelyn väliaikaisesti jossakin seuraavista tilanteista: (a) jos haluat, että varmistamme tietojen oikeellisuuden, (b) jos tietojen käyttö on lainvastaista, mutta et halua, että poistamme ne, (c) jos haluat, että säilytämme tietosi, vaikka emme enää tarvitse niitä, jotta voit esittää, käyttää tai puolustaa oikeudellisia vaatimuksia, tai (d) jos olet vastustanut tietojesi käyttöä, mutta meidän on tarkistettava, onko meillä ylivoimainen oikeutettu syy käyttää niitä;
  • Pyydä henkilötietojesi siirtoa (eli tietojen siirrettävyyttä) - Tämä tarkoittaa, että voit pyytää meitä toimittamaan sinulle tietyt sinusta käsittelemämme tiedot, jotta voit siirtää ne toiselle rekisterinpitäjälle. Tämä oikeus koskee vain sellaisia automaattisin keinoin hankittuja tietoja, joiden käyttämiseen olet alun perin antanut suostumuksesi, tai jos olemme käyttäneet tietoja täyttääkseen kanssasi tehdyn sopimuksen mukaiset velvollisuutemme;
  • Peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa, jos luotamme suostumukseesi tietojen käsittelyssä - kieltäytyminen tai suostumuksen peruuttaminen ei vaikuta siihen, että tietojen käsittely on laillista siihen asti, kun peruutat suostumuksesi. Suostumuksen peruuttaminen tarkoittaa, että et enää halua, että käsittelemme tietojasi tällä tavoin. Tämä tarkoittaa, että et ehkä enää anna suostumustasi siihen, että voimme tarjota sinulle tiettyjä palveluja (kuten markkinointia). Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa verkkosivuston tiliprofiiliasetusten kautta;
  • Tee valitus valvontaviranomaiselle;
  • Käyttääksemme edellä selostettuja oikeuksiasi meidän on ehkä pyydettävä sinusta tiettyjä tietoja, jotta voimme tarkistaa henkilöllisyytesi. Tämä on turvatoimenpide, jolla varmistamme, että henkilö, jolle luovutamme henkilötietojasi, olet todella sinä.

    Teemme parhaamme vastataksemme kaikkiin oikeutettuihin pyyntöihin kuukauden kuluessa pyynnön esittämisestä. Jos pyyntösi on erityisen monimutkainen tai jos olet tehnyt useita pyyntöjä tietyn ajanjakson aikana, se voi kestää hieman kauemmin. Tällaisessa tapauksessa ilmoitamme sinulle tästä pidennyksestä.

    NETENT PELIT

    Kun pelaat NetEntin kehittämiä kasinopelejä, sovelletaan myös NetEntin tietosuojakäytäntöä. Tämä käytäntö löytyy täällä.

    Kirjaudu
    Käytämme evästeitä kokemuksesi parantamiseen. Käyttämällänettisivuamme hyväksyt meidän Evästekäytännön Evästekäytännön